Zaerum Kwist

Koop hier het teamticket voor Zaerum Kwist 2021! Mis deze 4e editie niet en ronsel vrienden, buren, familie, collega's voor een ijzersterk team.
Strijd met jullie team voor eeuwige Zaerumse roem en natuurlijk de felbegeerde Zaerum Kwist wisselbokaal!

 

Voordat je jouw team inschrijft is het belangrijk dat je onderstaande voorwaarden even leest:

  1. Bij deelname aan Zaerum Kwist geven deelnemers automatisch toestemming voor het maken en gebruiken van beeldmateriaal in het kwisboekje, tijdens de kwisvond en de prijsuitreiking.
  2. Zaerum Kwist organiseert de kwisdag en prijsuitreiking volgens de dan geldende corona maatregelen.
  3. De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de coronamaatregelen op hun eigen locatie. We verzoeken deelnemers zich hieraan te houden.
  4. Bij de prijsuitreiking is er, indien nodig conform de dan geldende maatregelen, een coronacheck via de Coronacheck app verplicht. Bezoekers dienen een geldige QR-code te hebben door veilig te zijn gevaccineerd, herstellende te zijn van corona of een negatieve test te hebben gedaan bij ‘Testen voor Toegang’.
  5. Het is mogelijk dat sommige opdrachten / evenementen worden aangepast of worden geschrapt. De maatregelen die volgens de overheid en het RIVM gelden, zijn altijd leidend.
  6. Mocht Zaerum Kwist niet door kunnen gaan in verband met corona, dan krijgen alle teams hun inschrijfgeld terug en zal het evenement worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.