Venrayse Kermis Kroegentocht

Op maandag 7 augustus 2023 trekt de langste polonaise van Nederland weer door het centrum van Venray! Tijdens Kermismaandag kun je genieten van een feestelijke kroegentocht die vorig jaar nog 3200 deelnemers trok.

Met maar liefst 13 deelnemende kroegen belooft het de grootste Kroegentocht ooit te worden!

Met het toegangsbewijs wat je nu bestelt, ben je verzekerd van een gratis kroegentochtshirt én kroegentochtkaart. Je dient met je aankoopbewijs op 7 augustus het shirt en de kaart (met consumptiebonnen) op te halen bij Café Het Moment (Hoenderstraat 4) of bij Anno’54, aan de kant van de stationsweg.

We hebben een beperkt aantal kaarten tijdens de voorverkoop met korting. De kosten voor een ticket tijdens de voorverkoop met korting zijn slechts €32,50 voor 13 drankjes (inclusief shirt). Ná de voorverkoop met korting betaal je de reguliere prijs van €35,50 (inclusief shirt).

Overige informatie:

Starttijd:          13:00 uur
Eindtijd:           20:00 uur

Deelnemende kroegen:

Anno’54 - Bistrobar Roos - Cafe Compaen - Café De Uitmarkt - Cafe het Moment - D’n Oldtimer - De Artiest - De Klokkenluider - De Koets - Proeflokaal Goesting - Gastrobar Tof - Hulsman - Kaffee Met

Deelname aan de Kroegentocht kan met alle leeftijden. Echter krijg je geen alcohol als je nog geen 18 jaar bent. Let op, het faciliteren van alcohol voor mensen jonger dan 18 jaar is strafbaar.

MEER INFO?

Klik hier voor meer informatie en de laatste updates!

Let op! Tickets zijn €32,50 excl. ticketfee (pre-sale) en €35,50 excl. ticketfee (regular)

Ticket:

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar