Venrayse Kermis Kroegentocht

Op maandag 8 augustus trek de langste polonaise van Nederland weer door het centrum van Venray! Tijdens Kermismaandag op 8 augustus kun je genieten van een feestelijke kroegentocht welke vorig jaar nog 3100 deelnemers trok.

Met 11 deelnemende kroegen belooft het weer een groot feest te worden!

Met het toegangsbewijs wat je nu besteld, ben je verzekerd van een gratis kroegentochtshirt én kroegentochtkaart. Je dient met je aankoopbewijs op 8 augustus het shirt en de kaart (met consumptiebonnen) op te halen bij Theathercafé de Artiest (Schouwburgplein) of Anno’54 (Raadhuisstraat 6).

De Kroegentochtkaart kost €25,- maar heeft een eigenlijke waarde van €32,40. Hiermee krijg je 12 consumpties waarvan 1 bon alleen is in te leveren voor een glaasje fris.

Overige informatie:

Starttijd:          13:00 uur
Eindtijd:          20:00 uur

Deelnemende kroegen:

Cafe het Moment - Gastrobar Tof - Café De Uitmarkt - De Klokkenluider - Goesting - Hulsman - De Artiest - Kaffee Met - D’n Oldtimer - De Koets - Anno’54

Deelname aan de Kroegentocht is voor alle leeftijden. Echter krijg je geen alcohol als je nog geen 18 jaar bent. Let op, het faciliteren van alcohol voor mensen jonger dan 18 jaar is strafbaar.

MEER INFO?

Klik hier voor meer informatie en de laatste updates!

Let op! Tickets zijn €25,- excl. ticketfee

 

Ticket:

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar