SV Kronenberg 90 jaar

Kom jij ook naar het Jubileum weekend?

In het weekend van 24 – 26 juni bestaat SV Kronenberg 90 jaar. Een mijlpaal die we zeker willen vieren. Er is dit weekend voor iedereen wat te beleven. Hieronder kun je de kaartjes bestellen en via deze link 

 

Vrijdag 24 juni

Deze avond gaat in de feesttent het dak eraf. Op het podium staat de band From USA en met DJ’s Max en Thijn belooft dit een mooi feestje te worden. De tent gaat om 20.00 uur open en kaartje kun je  voor € 6,- bestellen (incl. 1 consumptie).

 

Zaterdag 25 juni

Op zaterdag beginnen we om 13.00 uur voor de jeugd t/m 15 jaar met een spectaculair FIFA skill game tournament. Wil jij je skills verbeteren? Dan heb je hiervoor zaterdag de kans. Aanmelden kan via de site

Om 16.00 uur is er een onderlinge wedstrijd van spelers, vrijwilligers en oud leden. Dit is het voorprogramma voor het hoofdprogramma op het hoofdveld.

Om 17.00 uur komen de spelers van Kronenberg 1 en het team Paul & Friends het veld op. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden tussen de huidige jonge generatie van KB 1 en de gelouterde vedetten met Paul in hun midden. Net zoals het middagprogramma is de entree gratis.

Om 20.00 uur begint het Voetbalcafé KB. Topscoorder aller tijden van VVV Maurice Graef is onze host en presentator van deze avond. Als presentator bij TVL en zijn optredens bij de Rebellen in het theater heeft hij veel ervaring en zorgt hij zeker ook voor wat voetbalhumor.  In een echte wedstrijd neemt hij ons in twee keer 45 minuten mee door de carrières van de gasten. En ook het publiek wordt interactief betrokken. Nuchter voetbalverstand is dan van belang.

En uiteraard zit Paul Verhaegh ook aan de grote tafel. Hoe kijkt hij terug op zijn voetballoopbaan? Zijn start in Nederland bij AGOVV daarna FC Den Bosch en Vitesse. De ervaringen als aanvoerder van FC Augsburg. Iedere week spelen tegen toppers uit de Bundesliga. En natuurlijk het unieke avontuur in Brazilië met het WK 2014.  Volop mooie voetbalmomenten en fantastische ervaringen. We willen het natuurlijk allemaal weten.

En met Albert van der Weide zorgen we voor een goede balans aan tafel. Hij was voetbalvriend van Johan Derksen bij Veendam (kloppen de verhalen van Johan ook?) en daarna jarenlang aanvoerder van VVV. Hij speelde samen met Dick Advocaat en tegen Louis van Gaal. Hij is nog steeds betrokken bij VVV in de jeugdopleiding en als wedstrijdanalist.

En dan hebben wij nog onze eigen Dany Vera band in de vorm van Sidewinder. Met muziek uit de jaren zestig en zeventig spelen zij de reclameblokken dicht.

Er zijn staanplaatsen en een beperkt aantal VIP kaarten. De staanplaatsen kosten € 11,- per stuk en zijn incl. 2 consumptiebonnen. De VIP kaarten zijn zitplaatsen (incl. eten om 19.00 uur en 5 consumpties). Deze kaarten kosten € 55,- per stuk.

 

Zondag 26 juni

Om 11 uur start het frühshoppen. Aan lange tafels met (oud) spelers, trainers, vrijwilligers, supporters en sponsoren. Iedereen is welkom voor een gezellige middag in de tent. Met optredens van Rob Zanders en Joske en DJ Corné is er gegarandeerd sfeer. Een heerlijke middag om met je (oud) teamgenoten herinneringen aan je eigen glorie jaren op te halen.

 

Kaarten

Consumptiebonnen

Wil je alvast consumptiebonnen kopen? Dat kan. De bonnen zijn het hele weekend geldig en kosten normaal € 2,50 per stuk. Je kunt ze echter nu al kopen per 10 stuks voor € 23,50.