Ronde Tafel 160 Venray-Horst

Seminar 2019 - Tussen de Regels
Op woensdag 5 juni 2019 organiseert de Ronde Tafel 160 Venray-Horst het jaarlijkse topseminar voor ondernemers en beslissers uit onze regio. Dit jaar doen we het wel een tikkeltje anders...

Björn Kuipers
We trappen de avond af met Björn Kuipers. Björn is de meest bekende scheidsrechter van Nederland op dit moment. De arbiter floot naast de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid ook op het WK van 2014, het EK van 2016 en het WK van 2018. Björn weet hierdoor als geen ander hoe het is om te presteren onder druk. Naast zijn functie als scheidsrechter is hij succesvol eigenaar van een supermarkt. Björn excelleert dan ook zowel op als buiten het veld tussen de regels.

In the spotlight met Staatssecretaris Raymond Knops
Dit jaar doen we het anders dan anders. Onze regio is een broedplaats voor talent. Daarom zetten wij één van deze talenten tijdens het seminar in het middelpunt. Deze eerste editie zal Staatssecretaris Raymond Knops het spits afbijten. Interviewer Frans Pollux zal je via doordachte en scherpe vragen meenemen in de persoonlijke weg van Raymond naar de top en het leven tussen de regels in Den Haag.

Dat belooft een avond vol inspiratie in Schouwburg Venray te worden!

19.15 uur - Ontvangst
19.45 uur - Welkomstwoord
20.00 uur - Björn Kuipers
20.45 uur - Pauze
21.15 uur - Toelichting goede doelen
21.30 uur - In the Spotlight met Raymond Knops
22.15 uur - Netwerkborrel

Koop hieronder kaarten voor het seminar van Ronde Tafel 160 Venray-Horst: Tussen de Regels.

Betalen kan via iDeal of Op Factuur, houd er rekening mee dat betalen op factuur één week voor aanvang van het seminar niet meer mogelijk is.

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar.