Ondernemersprijs Horst aan de Maas

Het is bijna zover. 21 November a.s. vindt in de Mèrthal te Horst de uitreiking van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas plaats. Dit unieke business to business event mag u niet missen! U kunt rekenen op een interactieve avond met als hoogtepunt de uitreiking van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2019.

De genomineerde ondernemers binnen het thema  ‘Mens & Dier' zijn:
Springruiter Leon Thijssen van Stal Thijssen, Cor Kuijpers, Marcel Kuijpers, Gertjan Vullings en Martin Houben van het Nieuw Gemengd Bedrijf en Gert Custers, Evert Hendrikx, Eduard Maas, Frank Vissers en Twan Voermans van de Varketing Group.
Door middel van een film en een interview door Donatello Piras stellen deze ondernemers zich aan u voor.

Naast de uitreiking van de ondernemersprijs wordt er ook een podium geboden aan drie jonge ondernemers uit Horst aan de Maas. Claire de Swart van GEMBER te Horst, Tim Neven en Tim Bergsma van TIM! te Sevenum en Ruud Lenssen van Ruud Lenssen Documentaires te Horst.
Zij stellen zich tijdens het event via een pitch aan u voor. Uiteindelijk bepaalt het publiek op welke jonge ondernemer ze hun fictieve geld willen inzetten. De winnaar ontvangt een voucher met de mogelijkheid om deze in te wisselen ten behoeve van hun onderneming.

Nadat de betaling is voldaan ontvangt u automatisch de entreekaarten en de factuur (met BTW-vermelding) via e-mail.
Mocht u vragen hebben dan horen we dat graag vian info@ticketcrew.nl 

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar.