Meterikse Kermis 2021

Meterikse Kermis   
Ticketaankoop is op eigen risico, en geeft alleen in combinatie met een vaccinatiebewijs/negatieve test toegang tot het event. Bij het ontbreken van een negatief coronabewijs wordt geen toegang tot het event verleend en het aankoopbedrag niet teruggestort. 

Om een vaccinatiebewijs te genereren, moeten bezoekers inloggen met hun DigiD in de CoronaCheck-app. De CoronaCheck-app maakt vervolgens een koppeling met het registratiesysteem van het RIVM, het CIMS. Daarin leggen GGD, huisartsen, ziekenhuizen en instellingen de gezette prikken vast. 

Hoe het testen werkt, lees je hieronder in 6 stappen: (deze informatie staat ook op je e-ticket):

1.Koop (onder aan deze pagina) een ticket
2. Maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 40 uur voor je bezoek bent getest. 
3. Laat je testen
Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.
4. Testuitslag
Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken.
5. Maak een coronatoegangsbewijs
•Digitaal coronatoegangsbewijs
Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale coronatoegangsbewijs.
•Papieren coronatoegangsbewijs
Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw coronatoegangsbewijs met QR-code printen.
6.Bezoek
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie
•Bezoekers kunnen voor vragen over het testen en de testuitslag terecht op www.testenvoortoegang.nl of bellen naar 088-7674010 (maandag t/m zondag 08:00 tot 20:00 uur)
•Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: [email protected]                  

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar.