Loedermoeders & Pauperpapa's

Loedermoeders en Pauperpapa’s

BIJ ONS voor elkaar presenteert in samenwerking met de gemeenten Noord- en Midden Limburg gratis theatervoorstellingen Loedermoeders en Pauperpapa’s. In een wervelende mix van (pijnlijk) herkenbare voorbeelden die in elke relatie voorkomen en tragikomische zelfonthullingen deelt Arno Derikx zijn visie op relaties en ouderschap. Een leuk avondje uit met in de pauze een gratis drankje.

“Ouderschap…met je volle verstand was je er echt nooit aan begonnen” – Arno Derikx

Programma:

19:00 uur        inloop en jas ophangen, mogelijkheid tot consumptie eigen kosten
19:30 uur        start Arno Derikx
20:45 uur        pauze, gratis drankje in Foyer
21:15 uur        Arno Derikx, tweede deel
22:30 uur        einde

‘Super tof dat je in interesse hebt in een fantastische avond met Arno Derikx. Inmiddels zijn alle voorstellingen ‘Loedermoeders en Pauperpapa’s’ uitverkocht. 2282 (toekomstige) loedermoeders en pauperpapa’s gingen je helaas voor!

Maar mogelijk komen er nieuwe kaartjes beschikbaar voor deze zes voorstellingen. Houdt daarom de website van de tickets de komende weken/dagen goed in de gaten. Tot 17.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling kunnen er opnieuw kaartjes beschikbaar komen. Dus grijp je kans!
Mocht je geen geluk hebben, dan hebben we alsnog goed nieuws! Uiteindelijk verschijnt Loedermoeders en Pauperpapa’s ook digitaal! Wil je dat niet missen? Volg BIJ ONS op facebook of LinkedIn.’

Tickets:

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar