Kermis Kroeëneberg

De inmiddels bekende Tribute Night wordt dit jaar bezet door de bands ACinDC en QueenMania die de grootste hits van ACDC en Queen zullen neerzetten,
 
ACinDC
Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… en festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute band je naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.
 
QueenMania
Deze bank is geen onbekende voor degene die eerder op de Tribute Night zijn geweest. Helemaal uit Italië komen ze weer naar ons mooie dorpje om een performance van jewelste neer te zetten. Met de döppelganger van Freddy als frontman zijn goede muziek en show verzekerd! 
 
Zondag
Een vleugje Hollandse hits op zondag met bekende knijters van eigen bodem zoals Danny Panadero en Mike Kanders, de hype van 2022 Mister Boursin.. John Tana!! De Party Captains zorgen daarnaast voor een knallend feestje! En dit allemaal in samenwerking met local hero DJ Corné. Gegarandeerd feest dus zorg dat je maandagmorgen niet teveel te doen hebt want we gaan vol gas de kermis van 2022 afsluiten met deze line up!
 
(Zondag) Brunch
Een gezellige dorpsbrunch op kermiszondag
- Diverse soorten brood en broodjes
- Diverse soorten brood en broodjes
- Koud beleg
- Warm vlees
- Gebakken eike (met spek)
- Knak (voor de kleine en grote kindjes)
- Inclusief koffie, thee, jus en ranja(overige consumpties voor eigen rekening)


Tickets: