IETS MET BOEREN

Bureau Pees presenteert

IETS MET BOEREN
allemaal aan tafel, iedereen aan het woord

Iets met Boeren brengt de bezoekers in gesprek over onze omgeving en ons eten. De voorstelling is gemaakt met inwoners uit de dorpen waar het speelt en geeft op theatrale wijze inzicht in de actuele landbouw.

speeldata

8-9-10 oktober, locatie: De Esrand, Noordkant 34, Sint Anthonis

15-16-17 oktober, locatie: IJsboerderij Fabor, Hamelendijk 5, Reusel

De voorstelling wordt uitgevoerd volgens de geldende corona-maatregelen. Per uitvoering worden maximaal 45 bezoekers toegelaten. Wijzigingen voorbehouden.

De voorstelling speelt op een boerderij, deels binnen en deels buiten. Houd dus rekening met de weersomstandigheden.

Iets met Boeren is een productie van Bureau Pees, in opdracht van Food Up Brabant (onderdeel van het provinciale programma Landbouw en Voedsel) en de gemeenten Sint Anthonis en Reusel-De Mierden, mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant.

 

Veilig naar theater met een corona-toegangsbewijs

We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen. De veiligheid en gezondheid van bezoekers en medewerkers staan hierbij voorop. Daarom werken we naast het normale toegangsbewijs met een corona-toegangsbewijs.

Bij het bezoek aan de voorstelling Iets met Boeren geldt de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat u een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een bewijs dat u hersteld bent van corona kunt tonen bij binnenkomst. Dat kan via de CoronaCheck-app of in een geprinte QR-code via CoronaCheck.nl.

Als u ter plaatse niet aan de voorwaarden Checken voor Toegang kunt voldoen, wordt u de toegang tot de voorstelling ontzegd.

Meer informatie...

 

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar.