Funpop

Voor FUNPOP 2019 kun je kaarten reserveren voor zaterdag 25 mei en zondag 26 mei. Ook zijn er passe-partout kaarten beschikbaar voor beide dagen. Zowel op zaterdag en zondag is het festivalterrein (Kasteelpark Ter Horst) open van 11:00 tot 18:00 uur. 

Het is mogelijk om naast entreekaarten ook kaarten te kopen voor de BBQ op zaterdag of voor één of meerdere overnaching(en) op de FUNPOP-camping. 

Als je een factuur wilt ontvangen van je aankoop dan is dat geen probleem. Bestel je kaarten via het onderstaande formulier en stuur daarna een e-mail naar info@ticketcrew.nl met vermelding van je bestelnummer. Via dit e-mailadres kun je ook andere vragen met betrekking tot de kaartverkoop stellen. 

Funpop-bidon voor gratis FESTIVALwater
Ook tijdens Funpop 2019 is er voor iedereen gratis Echt Limburgs FESTIVALwater. Reserveer daarom alvast de speciale Funpop-bidon voor 4 euro (normaal 4,40 euro) en maak kans op mooie prijzen! Heb je zo'n bidon, dan vult WML hem continu bij. Van iedere verkochte bidon gaat een deel naar Water for Life (www.waterforlife.nl).

CAMPING en BBQ
Het is mogelijk om naast de bovenstaande entreekaarten ook kaarten te kopen voor:
  - de BBQ op zaterdag
  - één of meerdere overnachtingen op de camping

Let op: onderstaande kaarten zijn géén entreekaarten.