Euver de Grens

_______________________________________________________________________________

Euver de Grens” is een toneelbeleving op een prachtige buitenlocatie, “De Brookmeule” met als thema smokkelen. De belevingsroute voorafgaand aan het avondvullende toneelstuk brengt je terug in de tijd en start vanaf 19.00 uur.

De tragikomedie wordt geregisseerd door Johan Korten en is geschreven door Frits Criens. Het verhaal speelt zich een eeuw geleden af bij een grensovergang tussen Nederland en België met waargebeurde acties en anekdotes over smokkelen en stropen. U kunt zich voorstellen dat er in die tijd bij de grens nogal wat “gedoons” en stampij ontstond. Logisch dat het er soms nogal stevig aan toe ging;

Hollènjers Bollènjers Kieësköp de maaje vraete uch hieël op!!

Belsje pirke hange aanne Kirke hange aanne wolke de duivel heetse gemolke!!

Dit klonk toentertijd veelvuldig aan weerszijde van de grens bij de Belgische en Nederlandse jeugd. En door Miet van het winkeltje als het haar weer eens niet goed uitkwam;
Zwieg dich leugepriëj ich krats dich de auge oet!!

Maar natuurlijk komen er ook romantische, hilarische en emotionele scènes voor in dit meeslepende en niet te missen “Euver de Grens”.

_______________________________________________________________________________

EXTRA TICKETS!
Er zijn enkele extra kaarten beschibkaar. Reserveer kan via <<deze link>> 

Het terrein opent om 19:00 uur. Zorg dat je er uiterlijk 19:45 uur bent: de voorstelling start telkens om 20:00 uur stipt. Tickets zijn inclusief 1 consumptie.

 

Reserveer hieronder je kaarten:

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar