Dorpsfeesten Velden 2022

Dorpsfeesten Velden   

9, 10 & 11 september, dan mogen we weer los! Drie dagen feest in de tent op de Markt in hartje Velden. Via deze pagina koop jij je tickets voor de 43e editie van de Dorpsfeesten Velden.

I.v.m. de coronarichtlijnen, die aangeven dat we onze bezoekers moeten registreren, dienen wij ditmaal ook voor de zondag (Oktoberfeststimmung) kaarten te verkopen, net zoals de vrijdag- en zaterdagavond. Bij het zondagticket krijg je echter 2 consumptiebonnen bij binnenkomst op zondag, zodat je eigenlijk geen entree betaalt. Daarnaast hebben we combitickets, waarmee je ruim voordeliger bent; bij het combiticket ZILVER bespaar je € 2,50, bij het combiticket GOUD bespaar je zelfs € 4,50 en krijg je ook nog eens 2 consumptiebonnen (bij binnenkomst op zondag)!

Waarschijnlijk dienen wij te werken met Testen voor Toegang. Daardoor heb je een negatief testbewijs/vaccinatiebewijs nodig om het terrein te betreden. Bij het ontbreken van een negatief coronabewijs wordt geen toegang tot het event verleend en het aankoopbedrag niet teruggestort. 

Bekijk onze website voor:

- alle actuele informatie rondom de CoronaCheck-maatregelen
- informatie over 'Testen voor Toegang'
- overige "veel gestelde vragen".

www.dorpsfeestenvelden.nl/faq

Tickets: