Pinkpop 2019

Om vrijwilliger te mogen zijn bij Pinkpop moet je minimaal 18 jaar zijn (op de datum van het festival). Je geboortedatum wordt gecontroleerd tijdens het inchecken. 

Heb je al eens op Pinkpop gewerkt?

We vragen bij iedereen na of ze in het bezit zijn van een EHBO divploma en/of een BHV Certificaat. Wat je invult is niet van belang bij het plannen van je functie.

Maat T-shirt

 

Pinkpop Vrijwilligersbus

Het is mogelijk om mee te rijden met de Pinkpop Vrijwilligersbus. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er zijn diverse opstapplekken.
Indien je mee wil reizen dan kun je dat hier aangeven voor zowel de heen- als de terugreis. Bussen vertrekken naar verwachting vanaf 13:00 uur. De exacte tijden volgen op een later moment. 

Opstapplaatsen en tijden zijn onder voorbehoud, je wordt tijdig op de hoogte gebracht van de definitieve opstap tijd / plaats.

 

Werken vóór of ná Pinkpop

De dag vóór Pinkpop (7 juni) en de dag erna (11 juni) zijn er vrijwilligersplekken beschikbaar. Hier kun je aangeven of je op deze dagen beschikbaar bent.
Let op: je kunt in dat geval niet meereizen met de vrijwilligersbus. 

 

Contactpersoon noodgevallen

 

Tot slot

Laat ons weten of je ook op andere Buro Pinkpop evenementen als vrijwilliger gevraagd wil worden en neem het reglement even door. 


Lees hier het Vrijwilligersreglement Pinkpop 2019


We houden je op de hoogte via het e-mailadres dat je hierboven hebt ingevuld.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd stellen via vrijwilliger@pinkpop.nl