OLS 2019

Geslacht
Maat T-shirt
 

Beschikbaarheid

Je kunt aangeven op welke dagen en dagdelen je beschikbaar bent. 

 

Behalve de hierboven vermelde activiteiten zijn er in de opbouwfase en achteraf ook diverse werkzaamheden op en rond de terreinen. Deze staan los van de bovenstaande werkzaamheden. Middels dit formulier willen we een beeld krijgen van de geboden hulp die we graag op willen roepen waar nodig (dit omdat we nu nog niet precies weten op welke dagen we hulp nodig hebben). We nemen dus, indien nodig, contact met je op. Indien je niet beschikbaar bent, laat deze velden dan leeg. 

Diverse werkzaamheden tijdens het opbouw afbreken van het terrein in de periode van 19 juni t/m 20 juli:

 

Functies

Je kunt aangeven bij welke functie je het liefst ingepland wilt worden. Je kunt meerdere voorkeuren opgeven. We houden hier zo veel mogelijk rekening mee. 

Voorkeur functie(s)

* verkeersregelaar: indien je niet in het bezit bent van het certificaat krijg je van ons een gratis cursus aangeboden (1 avond) waarna je het certificaat ontvangt. Dat certificaat is een jaar geldig. 

 

Vergoeding

Als dank voor je inzet, bieden wij alle vrijwilligers een feestavond aan. Tevens krijgt een door jouw aangewezen vereniging of stichting een vrijwilligersvergoeding indien er sprake is van een positief saldo na afronding van het OLS 2019. Er volgt dus geen persoonlijke vergoeding.

Je kunt maximaal 3 verenigingen selecteren waarover je vergoeding wordt verdeeld. 
Staat de vereniging van jou keuze er niet tussen? Dat betekent dat deze vereniging zich (nog) niet heeft aangemeld. Dit kan de vereniging doen via personeel@ols2019.eu